Subvencions per Obtenció d’Avals SAECA del MAPA

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación ha publicat al BOE la convocatòria i bases reguladores aquests ajuts, consistents en el finançament de l’import total de la comissió de l’aval de SAECA (Societat Anònima Estatal de Caució Agrària), i finançament de la comissió d’estudi de l’aval (aquest en diferents supòsits específics).

Podran acollir-se a aquests ajuts les següents entitats que subscriguin avals amb SAECA en el marc de préstecs amb entitats financeres avalats per aquesta entitat:

Titulars d’explotacions agràries, PIMES (divisions C10 i C11), operadors econòmics (divisions A31 i A32), armadors o propietaris de vaixells pesquers de la llista tercera de Vaixells i empreses navilieres, i entitats associatives pesqueres. Tots els interessats hauran de realitzar els tràmits electrònicament amb l’administració, el termini de presentació de sol.licituds finalitzarà el 15 d’octubre de 2023. Es subvencionaran els costos dels avals per un impost màxim de 75000 euros i fins un termini de sis anys.

Per a més info i gestió no dubteu a contactar amb Asolgroup Enginyers.

Link Convocatòria

Link Extracte de Convocatòria BOE núm.108 de 06/05/2023

Link Bases Reguladores BOE núm.131 de 02/06/2021

 

Compartir en:

Envia'ns un missatge

Si vol més informació sobre els nostres serveis, pot fer servir aquest formulari per contactar amb nosaltres, o trucar-nos en horari comercial de dilluns a divendres.