Nosaltres

La nostra empresa

Asolgroup Enginyers, SLP és una empresa dedicada a prestar serveis al sector agrícola, agroindustrial, ramader, forestal i mediambiental.

L’empresa es va fundar l’any 2005 amb l’experiència acumulada en els anys de treball en el camp de l’enginyeria agronòmica en altres empreses del sector. L’empresa va ser fundada per dos Enginyers Agrònoms i un Enginyer Forestal, amb la posterior fusió amb l’enginyeria Salvat Enginyeria i Gestió, SL durant l’agost de 2007.

Actualment, l’empresa s’ha agrupat amb una altra empresa del sector, SERMENA SL, per tal de poder completar les tasques de les diferents associacions i ampliar l’àrea de treball. El conjunt d’aquestes societats s’integren en l’actualitat en la societat ASOLGROUP ENGINYERS, SLP.

El nostre equip

L’equip de l’empresa està format actualment per 16 persones amb diferents titulacions per tal de poder donar cobertura a una àmplia tipologia de treballs.

Destaquem la formació d’enginyers agrònoms especialitzats en processos de la indústria agroalimentària i la construcció, enginyers industrials especialitzats en el càlcul d’estructures i instal·lacions, tècnic especialista en seguretat i salut a les obres, així com delineants i topògrafs.

Política de qualitat de ASOL

A la nostra empresa treballant per mantenir i optimitzar el nostre Sistema de Gestió de Qualitat, amb l’objectiu clau d’incrementar la satisfacció dels nostres clients a través d’una millora continua en tots els processos interns i extern de la nostra organització.

Per assolir aquest objectiu, hem elaborat i verificat una Política de Qualitat, amb la qual, ens compromet a seguir-la a l’hora de desenvolupar qualsevol projecte o serveis que oferim, recolzar-nos en cada nivell de la nostra organització i en la gestió dels processos clau portats a terme.

Coneix la nostra Política de Qualitat.

FERRAN - ferran@asolgrup.com

És el nostre tècnic amb més vocació i mentalitat d’enginyeria civil i el que aplica aquesta filosofia a les feines i serveis relacionats amb la construcció i enginyeria agroalimentària. És molt responsable i exigent amb els resultats de la feina, inquiet amb molta voluntat per estar tècnicament al dia i poder aplicar aquest nou saber fer en les diferents feines i serveis de l’empresa. Ampli coneixedor dels processos de certificació i validació de processos d’alimentació i agricultura ecològica.

MARC - marc@asolgrup.com

Per la seva formació, és l’especialista en temes de gestió forestal així com els relacionats amb la gestió i modelització de sistemes mediambientals (càlculs d’avingudes d’aigua per mètodes numèrics, etc). Per la seva trajectòria professional és coneixedor de la relació empresa-administració, molt necessari per a portar a bon port les tramitacions dels nostres clients. Juntament amb el Ferran i el Ricard, és soci fundador de l’empresa.

RICARD - ricard@asolgrup.com

Dins de l’àrea productiva, és el nostre enginyer especialista en valoracions i dictàmens pericials, relacionats bàsicament amb expropiacions i tramitacions judicial, tot i que coneix i desenvolupa perfectament les àrees d’enginyeria i serveis relacionats amb les indústries agroalimentàries i del medi ambient. De caràcter obert i transparent, és la persona ideal per coordinar i controlar l’àrea comptable i de facturació de l’empresa.

JOSEP MARIA - jmsalvat@asolgrup.com

És la veu de l'experiència a l'empresa, aporta el saber fer de la veterania i exerceix com a gerent. Especialista en tramitacions que requereixin mediació amb l'administració, expedients inusuals i qualsevol classe de tramitació. És l'expert en tramitacions ramaderes, ja que en sentirem a parlar d'ell com una de les persones que solucionarà el problema de les dejeccions a Catalunya.

PILI - pili@asolgrup.com

És la persona responsable de l’àrea de delineació de l’empresa. La seva experiència laboral fa que sigui molt coneixedora dels sistemes de gestió d’informació relacionats amb el dibuix tècnic, aportant als diferents projectes el valor afegit i la qualitat que es necessita.

Envia'ns un missatge

Si vol més informació sobre els nostres serveis, pot fer servir aquest formulari per contactar amb nosaltres, o trucar-nos en horari comercial de dilluns a divendres.

Compartir en: