Subvencions a Cupons per a la Competitivitat Empresarial

El 16 de maig de 2024 es van aprovar les Bases Reguladores per a la concessió de subvencions per a cupons a la competitivitat empresarial de 2024. ACCIÓ és el principal ens executor del Pacte Nacional per a la indústria 2022-2025 i precisament, dins de l’àmbit de digitalització, indústria 4.0, innovació i internacionalització, el Pacte preveu els ajuts en forma de cupó com un dels instruments per contribuir a la transformació del teixit productiu.

Els serveis subvencionables per a cada línia d’ajuts estan regulats a l’annex 2 d’aquesta resolució i, de manera enunciativa, són els següents:

1.1. Línia de Cupons Estratègia.

1.2. Línia de Cupons Green.

1.3. Línia de Cupons de la Propietat industrial i intel·lectual.

1.4. Línia de Cupons Iniciació a l’exportació: Plans de promoció internacional i Export Manager.

1.5. Línia Cupons International eTrade.

1.6. Línia de Cupons tecnologies digitals avançades.

1.7. Línia de Cupons Programes Europeus R+D+I.

Cadascuna d’aquestes línies d’ajut té uns requisits, beneficiaris i quanties, es poden consultar al link de les Bases Reguladores. Està previst que la convocatòria quedi oberta el proper 29 de maig de 2024.

Bases Reguladores DOGC

Si necessiteu tramitar algun d’aquests ajuts per a la vostra empresa, no dubteu a trucar-nos i estudiarem el vostre cas.

Asolgroup Enginyers SLP 2024

Compartir en:

Envia'ns un missatge

Si vol més informació sobre els nostres serveis, pot fer servir aquest formulari per contactar amb nosaltres, o trucar-nos en horari comercial de dilluns a divendres.